Dagarna går...

lite långsamt numera... Nu ska det hela tiden tas hänsyn till Dennis som e så liten. Han ska inte busas med hela dagarna och inga långa promenadrundor ska det gås heller ... Tack o lov att matte tar med mig ut på en rejäl runda med lite träning de flesta dagarna.
Det är lite kul att jag kan lura Dennis... Han ligger o tuggar på sitt tuggben... det som jag vill ha... Då går jag o hämtar hans anka som han också vill ha.. jag lägger mig framför honom så han ser att jag har hans anka ... då släpper han benet och springer fram o vill ha ankan jag håller emot lite men sen släpper jag... då springer han i väg så stolt... Då passar jag på att ta hans ben! Hahahaha Lättlurad!
Idag har vi varit på brännboll i Slottsskogen. Inget kul alls. Jag fick ligga fint medans Dennis fick busa runt. Typiskt var det det vi skulle ha honom till?? Att passivitetsträna mig??! Behövs inte jag är redan passiv...

Dennis e lite jobbig men ...

... det går rätt bra ändå. Han är ju så liten så jag får ju tänka på det. Kan ju inte läxa upp honom än...
Dagarna går ut på att äta sova och sen går jag o matte på egen promenad och sen går jag och lägger mig bredvid Dennis tills vi ska gå ut o kissa... Sen är det lite bus i trädgården. Inomhus delar matte på oss ibland för annars blir det för mycket bus för den lille... Han får då bo i en liten hage... Det kan jag irritera mig på... Han får ha sitt tuggben där och då kommer jag inte åt det! Fat jag har ett eget så vill jag ju ha hans också!
När det är matdags så gäller det att snabba sig. Dennis är jättesnabb på att äta sin mat och är jag inte klar så står han ju där och vill ha... Förresten så får vi också samma mat nu. Bravo färskfoder, Vilt. Det är supersmarrigt! Det verkar tyvärr även Dennis tycka.

Utställning i Lidköping!

Idag har vi varit på utställning i Lidköping och jag lyckades få ett cert till samt att bli både BIR och BIG4!  Med Certet som var det tredje blev jag också Svensk Utställningschampion!  Matte är jättestolt och det är faktiskt jag också..! Jag sprang jättefint på finalen...
Skaraborgs Nationella utställning - Jakt /Bruksklass
Domare : Aase Jacobsen
Bedömning:
Utmärkt typ. Gott huvud. Kunde önska lite mörkare ögon. Normalt ansatta öron. God nacke, hals, rygg,kors, front och benstomme. Rör sig bra från alla håll. Champion!
Quality grading:
Excellent
Competition class:
CK
Best male/bitch
1
Cert
BIR
BIG 4


Husse var valppassare åt lilleman. Det hade visst gått jättebra. Han hade varit lugn o fin... sparar sig till att busa med mig antar jag.  Vi börjar bli kompisar nu trots att han är jättebusig.

Jaha då var min egen tid försvunnen

Nu har huset blivit invaderat och mina grejor får jag inte ha ifred... en liten hund...eller nåt... som tar plats i huset som jag regerat i hittills...
Han försöker också ta över min matte..!! detta är katastrof...! men när matte inte ser så är han faktiskt en skön polare...
Balrog var den som Calle o mamma valde till sist!
Dennis ska monstret heta ... efter Dennis Connor   (seglare precis som min namne...)

RSS 2.0