Sjuk!!!

Jag är sjuk... i lunginflammation!! Synd om mig det är vad det är...
Inte får vi träna , knappt gå på promenader...Bläää vad tråkigt.
Vad ska jag göra nu då ?
Gå omkring o sucka antagligen...


Simning

I fredags var jag och matte och simmade, 
nej inte i sjön eller i havet utan i en simhall.
Det har vi visserligen gjort förut och det är riktigt kul. Jag simmar i 15 min med två korta uppehåll... Sen är det stretching efteråt och det tycker jag är lite jobbigt. Har inte riktigt lust att stå still så länge. Jag stretchar ju själv!!!
 

Nej här skulle det ju stretchas ett ben i taget o allt vad det var... Det blir säkert bra det med...

I går så var vi och I Landvetter och tränade med hela gänget för Annika. Det var kul. Matte fick lära sig lite mer om hur kroppspråket fungerar för oss hundar. Sen tränade vi lite apportering och det är ju så svårt med att inte tugga på viltet... Det är ju instinktivt för mig att göra det.... Men nu fick matte nya tips på träning av det..!

Nehej, nu ska jag gå ut och gräva ner mitt ben i trädgården... ( ännu något som matte inte gillar...)

Dags för lite uppdatering igen

Vad händer i mitt hundliv nuförtiden då?
Tja vi tränar lite varje dag enligt matte. Hon tränar o jag gör vad hon säger att jag ska göra. Sen berömmer hon mig när jag gör rätt. Precis som om jag inte kunde ... Det är ju bara för att hon inte alltid kan förklara för mig hur jag ska göra som det blir lite fel.
För tillfället är det tyngre apporter och stopp kommando som gäller (när det inte är blodspårsdags). Tyngre apporter har vi ju visserligen tjatat om en del tidigare men matte är fortfarande inte nöjd. Vi busar o leker och sen skickar hon iväg apporten som jag hämtar. Det är bäst att se riktigt lidande ut så att hon inte får för sig att öka vikten mer...
Stoppkommando är jag jättebra på när jag vill. När det är mer spännande saker dit jag ska än det matte har att erbjuda så väntar jag lite med att stanna. Vad ska hända? Hon hinner ju inte ikapp mig o när hon gör det så har jag ju stannat.... What's the problem?!?!?!

Till helgen ska vi på träningskurs i Trollhättan igen. Det är väl det hon tränar för... då får jag visa vad jag går för så vi får en lugn tid till nästa tillfälle :)


Spår e kul!

Idag har jag varit ute och gått spår tillsammans med matte och hennes kompis Mariela o min kompis Fokus.
Det är riktigt kul. Matte hinner inte med och måste bromsa mig... Hon fattar inte att jag har bråttom...

I helgen var vi på utställning i Sätila. Jag gjorde mig så fin jag kunde men jag blev inte bäst för det... Jag fick ett första pris och HP. Hur ska man göra så att Domaren bara älskar mig..?? Jackson Browne blev allra bäst, han blev BIS. Det vill jag också bli någon gång. Jag ska bara bli lite maskulinare i huvudet enligt senaste domaren och få mer hår på öronen...!

I går var vi ute och cyklade. Tänk om matte kunde trampa själv ändå ... fast då hade jag ju fått springa ännu fortare!

Ses snart igen...

RSS 2.0