Nu ska det nog hända nåt...

Nu har matte packat en massa grejor i flera dar... det måste vara nåt på gång... Hon pratar om fjällen... vad det nu är för nåt.
Lite bilder har jag hittat också...
Matte försöker vila i hängmattan och det tycker jag att jag också kan göra...


Sen var det det här med täcken... Nu har matte skaffat ett nytt... Det passar rätt bra... men jag gillar det inte...



Men det är bättre än det lillhusse klär på mig... kallas detta djurplågeri...?


Nåja, jag ska ialla fall vakta grejorna i hallen så jag inte missar något... det kan vara nåt på gång i morgon...

Träning hos Marcus och helbrorsan Grim!

Idag har vi varit i Sätila och tränat hela dagen! Det har varit både apportering, släpspår och vatten. Jätterolig o nyttig (enligt matte) träning.
Idag var vi 8 hundar varav två retrievers också. De hade roliga träningstips som vi ska ta efter hörde jag matte säga...

Matte undrar om hon kanske ska sluta o larva sig o börja köra denna sidan som hennes egen istället för min... men inte vet jag det...
Ialla fall så gjorde vi flera träningsövningar idag som syftade till att vara nyttiga när det gäller ledarövning, apporteringslydnad och Glädje! Till och med den tunga apporten är kul att hämta nu!
Jag får ju alltid ngt gott när jag tar den tunga apporten... Jag har börjat med att hämta den tunga apporten själv när matte tömmer bilen...till garaget... då får jag ju några extra godbitar..!

Träning o åter träning!

Nu e träningen på gång på allvar... Och det är kul!!

Eftersöksprovet som gick den 6 augusti gick jättebra. Vi spikade 10 på vatten o 10 på spår! Då e vi klara för fjällprovet... hoppas vi nu bara kommer med! Det lottas tydligen om platserna. Sen är det fältprov på Öland i slutet på september.

Nu tränas det vatten, apporter och fågelsituationer! I helgen var vi utanför Trollhättan och tränade på fågel. Jag har nog aldrig sett så mycket fågel... vet inte riktigt hur jag ska göra med dem... Men matte tränar mig på det.... Kul e det i allafall!

Konditionsträning oxxå...

...bilder är det som vanligt dåligt med... men det kommer så småningom...

Det är dåligt med uppdateringen av min sida märker jag...

Nu när det är sommar och sol(?) så blir inte min sida uppdaterad som den ska ... men här kommer ialla fall lite ord... matte är riktigt dålig på att ta kort... Jag hoppas att Falun gänget kan skicka lite bilder, tror att de har tagit ngt kul kort...

I vilket fall som helst så är jag färdigmedicinerad och i full gång med träningen! Vi ska på prov på Tisdag hörde jag. Då blir det eftersöksprov ,ed vatten o släpspår... Det fixar jag lätt..!

Just nu vilar jag lite efter en lite tuffare träning i skogen. Det var många backar och mycket sök...

Jag hittade lite bilder ... i brist på fågel så tränar jag med en vatten dummie.


RSS 2.0