Falu semester!

Nu har vi åkt långt i bilen... det blev 6 timmar eller nåt... Det blev Falun och släkten där.
Här åker vi båt o simmar o apporterar och går promenader och allt...



Men fotografen var inte riktigt med på noterna så det blev inte bilder på alla mina aktiviteter...

Det kommer mera!

Här till exempel... poserar jag i min ryggsäck...


Och här e min matte...



som ser lite bekymrad ut eftersom jag har fått ont i tassen...

Nu har matte fått spader...

Idag skulle vi ut o träna sa matte... men inte hade hon apporter med sig... Nej utan en ryggsäck! Till mig!! HRMPFFF!  Men snygg blev jag ju i den... dock finns inga bildbevis än utan de får komma in senare när vädret är roligare. Är man snygg så är man men vädret gör sitt till... (mattes kommentarer...)
Det var ju inte speciellt jobbigt eftersom det inte var några vikter i än... man ska börja försiktigt...




Nu e vi på G igen!!!

Nu har vi börjat träna igen!!! Jag går lös igen och har fått börja apportera och nu har jag badat och simmat o apporterat i vatten! Det är toppen!! Idag har jag kört öppen klass vatten!!! Det vet jag inte vad det är men matte säger att det är bra... Jag simmade över till en liten ö och plockade upp måsen sen simmade jag tillbaka med den till matte... ( det enda jag gjorde var att kolla så fågeln var dööö, skakade den lite... (då röt matte..) Antagligen var den nog dö... ( den hade kommit ur frysen...).

Sen körde vi ett öppen klass släpspår... på fågel. Det klarade jag galant.. sa matte.  Sen körde jag ett eget spår på Vilmas kanin... men hittade den inte... jag antar att det var den som hon redan innan plockat in... Men jag smet när inte matte såg... efter att Vilma kört klart...

Äntligen träning igen!!

Härliga tider!

RSS 2.0